"" voor mij - voor jou: waarom een blog?

vrijdag 8 juli 2011

waarom een blog?Er stonden een website en een webwinkel startklaar toen wij ineens bedachten dat een weblog toch beter bij onze plannen paste.
Niets veranderlijker dan een vrouw.....laat staan 2......

Om het voor onszelf - en voor iedereen die dit leest - nog eens duidelijk te maken volgt hier het antwoord op de vraag: "waarom een blog?".  1. In de loop der tijden hebben we al heel wat bedacht en gemaakt; een deel daarvan wordt weggegeven, gaat op den duur stuk of staat op zolder stof te vergaren. Hier kunnen we onze bedenksels in alle glorie nog eens bekijken en zo gebruiken we onze fototoestellen ook maar weer eens...
  2. Soms maken we iets heel leuks en willen we dat kunstje een paar maanden later herhalen......maar dan laat ons geheugen ons wel eens in de steek......vandaar dat de tutorials hier in eerste instantie bedoeld zijn als geheugensteuntje voor onszelf.
  3. Hetzelfde geldt voor de downloads: hoe vaak zijn wij niet op zoek naar dat ene patroontje waarvan we toch bijna zeker weten dat het in de map met andere patroontjes moet zitten (murphy's law).
  4. Via de berichten laten we elkaar weten waar we mee bezig zijn en vaak levert dat weer nieuwe ideeën op. 

Kortom, dit weblog is eigenlijk onze persoonlijke encyclopedie, onze encyclopiene, zogezegd.
En iedereen die hier af en toe of regelmatig komt rondkijken en misschien wel inspiratie opdoet heten we van harte welkom!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...