"" voor mij - voor jou: nog een handig-in-je-tas boekje

donderdag 31 oktober 2013

nog een handig-in-je-tas boekje

Gek hè, dan maak je (= ik) zo graag en zo veel notitieboekjes en dan nog sta je (= ik) regelmatig in je tas te zoeken naar een stukje papier ( lees: oud kassabonnetje) om even een geheugensteuntje te noteren (kattenbrokjes kopen!).

Ik snap het wel hoor…… Ik vind mijn notitieboekjes namelijk meestal best wel erg leuk en dan vind ik ze té mooi om er zoiets prozaïsch als “was uit de machine halen!” in te schrijven. Het zijn meer boekjes voor de inspiratie of, nuttig ook nog, opschrijfboekjes voor bijvoorbeeld lijstjes van boeken die ik nog zoek bij de  Slegte (snik, overgenomen door Polaris……nooit meer een goed boek van de slegte boekwinkel …) of kleurtjes inkt die ik al heb.

Toch zijn die geheugensteuntjes, die je op de raarste en meest onhandige momenten te binnen schieten, wel van groot belang. Mijn warhoofd kennende houd ik daar rekening mee.

Dus moest er nog eens een simpel boekje bedacht worden.

Één van de eerste berichtjes op ons blog was het handig-in-je-tasboekje, dat gelijk ons eerste weggevertje werd……  Een variant daarop was dit exemplaar uit de hartjesweek.

Dat kan nog handiger dacht ik……..en jawel, het kón nog handiger……
  
Dit zijn ze geworden, je maakt er zó 5 in een kwartier.

handig-in-je-tas2handig-in-je-tas3

En zó ongeveer maakte ik ze:

handig-in-je-tas4

handig-in-je-tas5

handig-in-je-tas6

handig-in-je-tas7
 
Als laatste een klein stukje tape om een paperclip. Dat was eigenlijk nog het meest lastige deel……. ☺ …….maar het staat wel gezellig….
 
Lekker zo’n voorraadje…..weer 8 maal 16 lege bladzijdes om vol te krabbelen….
 
handig-in-j-tas1
 
groetjes van
Evelyn

7 opmerkingen:

Diana zei

Leuk idee!

baukje zei

Die ga ik maken. Het boekje dat ik bij jullie ehb egwonnen vind ik veel te mooi om te gebruiken....

Angélique zei

Haaha, zo herkenbaar! Iets niet willen gebruiken omdat het zonde is; gelukkig ben ik niet de enige met zo'n tic :-D
Eigenlijk zou je nog zo'n zakje erbij kunnen maken waar het boekje inpast, dan verkreukelt het niet zo tussen de rest van de tasinhoud.

Rita Janssen zei

Superhandig leuk idee!
Grtjes, rita.

Dinah zei

Dat ziet er toch een stuk gezelliger uit dan een kassabonnetje.

Leuk hoor!!

Lieve groet,dinah

Anoniem zei

He,wat een opluchting dat ik niet alleen sta in het verzamelen van mooie notitieboekjes om ze daarna nooit te gebruiken-zooo jammer....
Dit ga ik ook maken met een kleine variatie-een mooi stevig papier als buitenkant.Of zou het dan weer bij de verzameling komen? (lol)
gezellig weekend
groetjes,Truus uit Drenthe

Maddy zei

Wat een leukerdjes en zooo handig, ik ben ook gek op leuke/mooie notitieboekjes en om precies dezelfde reden als je aangeeft zal ik ze dus nooit 'zomaar' gebruiken :-) Grtzz..maddy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...