"" voor mij - voor jou: een tag en een mislukt vogeltje

woensdag 5 december 2012

een tag en een mislukt vogeltje

Voor een verjaardag:

tag-verjaardag

Ik had ook nog leuke kaarsen gemaakt, met een transfer er op zoals ik hier deed, maar dan met andere vintage plaatjes. Maar daar ben ik dan weer vergeten een foto van te maken…..
Het waren 2 kaarsen op een houten bordje, ik had ze zelf wel willen krijgen.…(toch ook maar eens een setje voor mezelf maken dan)

Gisteren liet een vriendin mij via skype een patroon van een vogeltje van stof zien.
Dat was zo grappig en makkelijk, ik ben het vandaag gelijk gaan uitproberen. Mijn vriendin heeft alleen een werkbeschrijving laten zien, niet hoe het vogeltje er uitziet als het af is. Dat was dus nog een beetje een verrassing.
Het idee is heel leuk, ik ga er vast nog wel een paar maken, alleen dat snaveltje…..daar moet ik nog wat op verzinnen, ik vind het nu meer een vogeltje met een kikkerbekje…

vogeltje

(dit is een foto uit een flatterende hoek, zo lijkt het nog best aardig…..)

(en wie legden net als ik de klemtoon verkeerd bij het lezen? FLATterend? haha,volgens van Dale schrijf je het toch echt zo… huh –  maar flatteus mag ook, toch iets minder verwarrend…  ☺)

groetjes van
Evelyn

4 opmerkingen:

Tante Jannie zei

:) Vanuit deze hoek zie ik inderdaad niets geks aan het vogeltje. Maar och, hebben we niet allemaal een 'goede kant' als het gaat om op de foto gaan? :)

Maddy zei

hahaha...ja niet alle hoeken zijn voor onszelf even FLATterend om vanuit gefotografeerd te worden hoor:-))Aan het vogeltje zie ik zo ook niks geks en je label is prachtig, ik hou wel van dat vintage! Grtzz..Maddy

Rita Janssen zei

Zo zie ik echt niks gek aan het vogeltje :) maar uit een andere hoek misschien wel. Je vindt er vast wel iets op Evelyn. Ook de tag is heel mooi!

Groetjes, rita.

Jeanine zei

Een fijn bekje uit stof is altijd moeilijk... Eentje uit vilt ertussen naaien?

Groetjes,
Jeanine

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...