"" voor mij - voor jou: van het één komt het ander…

donderdag 3 oktober 2013

van het één komt het ander…

Zo was ik dus afgelopen maandag gezellig bij Imke om het weggevertjesbericht te schrijven, lootjes te trekken en slingertjes te maken.


Tussendoor liet Imke mij wat fijne nieuwe kringloopvondsten zien. Een grote klos met naturelkleurig garen en een hele stapel gordijnstaaltjes in de meest prachtige kleuren. Voor dat laatste hebben al een leuke bestemming bedacht, jullie zien het t.z.t. wel voorbijkomen…..


Maar tijdens het graaien in de lapjes (want oh, wie zou daar nu van af kunnen blijven….) bedachten we dat je er misschien wel goed op kunt borduren (geweven stof is het). En omdat ik toch nog in de slingertjes-stand stond én ik voor vandaag het borduurpatroontje gepland had, heb ik vast een beginnetje van een nieuw slingertje gemaakt.
Kijk maar:

slingertje-in-wording

Dat borduurgaren is dus dus een ieniemienie beetje van die reuze klos….
Het is pietepeuterig werk, haaknaald 1,5…… (voor de lusjes)


alfabet-kaartje

Deze kaartjes met het patroontje heb ik gemaakt door het patroontje te printen op de witte achterkant van een stevig velletje uit een action-blokje. Op één 15 x 21 vel pasten 4 kaartjes.


Klik op het plaatje hieronder om de pdf te bekijken/downloaden.

image


Ik ben zelf ook erg benieuwd naar het resultaat, het is altijd spannend om te ontdekken of een idee in je hoofd er in het echt net zo leuk uit ziet Glimlach.
En anders wordt het gewoon een ufo! Knipogende emoticon


groetjes van
Evelyn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...