"" voor mij - voor jou: bramen plukken

vrijdag 14 september 2012

bramen plukken

Vóór ik bramen ga plukken eerst nog een een reactie op de reacties van mijn vorige bericht. Ik ben blij dat ik niet het enige rupsje nooitgenoeg ben wat betreft lege blaadjes…… ik merk dat ik hier in goed gezelschap ben. Er waren ook een paar (hele vriendelijke) verzoekjes om een werkbeschrijving/patroon van het doosje…….goed nieuws…..het komt eraan…….slecht nieuws………ik weet nog niet wanneer…….  Maar ik weet wel zeker dat ik nog meer van dat soort boekjes in een doosje wil maken en dan kan ik gelijk wat foto’s maken voor een uitleg.


Dan de bramen. Tja, ik was al langer van plan dit photoshopdingetje op deze dag te plaatsen en heb dan ook niks anders voorbereid, maar nu twijfel ik….. eigenlijk vind ik het niet meer zo leuk…..
Ik ben niet helemaal tevreden over de kleur (die er haast niet in zit, maar toch….) en dat gedichtje….het komt uit hetzelfde boekje als dit: klik (dit was het liedje voor september).
Nou ja, wat kan het me ook schelen, ik ga er niet verder over nadenken, want als ik nóg langer wacht is het bramenseizoen helemáál voorbij en een bramenliedje in kersttijd is ook zo raar….

bramen-plukken

 en voor de goede orde nog even de herkomst van ‘t één en ‘t ander:

bramen-plukken-2

 groetjes van
Evelyn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...